Madárpók és Skorpió a Terráriumban

Get Adobe Flash player

blocks.gif

Egyéni keresés

· Chat
· Fórum: Arachnida
· Fórum: Reptilia
· GYIK
· Kereskedelem
· Naplók
· Szabályzat

blocks.gif

Szia, Anonymous
Felhasználónév:

Jelszó:

[Regisztráció]
[Elfelejtetted a jelszavad?]
Jelenleg 35 vendég és 50 regisztrált tag online.

Utolsó regisztrált tagunk:

Szaby94

blocks.gif

Legutóbbi apróhirdetések:

blocks.gif

Valid CSS!

Google PageRank

Arachnida: Fórum

Arachnida fórum :: Téma megtekintése - Borsos csótány - Archimandrita tesselata

Borsos csótány - Archimandrita tesselata

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csótányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lutik
Látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 29. Csüt., 19:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

tényleg rohadt lassan szaporodnak.
március óta megvannak és most sikerült egy kicsit elcsípni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Toto
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 30. Kedd., 19:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szép kis csótigyűjteményed lehet már Nevet?
Énis majdnem rávettem magam a börzén, hogy vegyek pár darabot fferitől, de végülis nem vettem (sajnos... Zavart ).
De egyszer valamikor belevágok borsosokat is tartani! Kacsint?

Sok sikert hozzájuk! És remélem, hogy ha majd szaporodnak ezerrel, vételezhetek tőled pár ifjoncot Kacsint? Nagyon boldog
csepelball
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 30. Kedd., 19:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mai nap ők is új hazát találtak meg otthonomban Mosoly
Vélemény: nem olyan gyors mint a craniifer,de 2x olyna nehéz mint egy giganteus Mosoly

ui: köszönet érte Papp Tamásnak és Screamnek
eublaberus
Gyakori látogató

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 26. Pént., 10:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tényleg elég lassan szaporodnak és fejlődnek. Nekem az a tapasztalatom, hogy hullámokban szaporodnak. Egyik időszakban nagyon nekiugranak, máskor pedig semmi. Nekem most épp semmi Szomor?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
fferi
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 29. Szomb., 17:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Toto írta:
Na ha ezt előbb tudom.... Nevet? Ebből van eladó?

Szia!

Van eladó belőlük!
Annyit róluk,hogy aránylag nedvesen kell őket tartani.Nekem virágföld van talajnak és azon tojástartók.A növendékek előszeretettel ássák el magukat a talajban.Tartási hőmérséklet 25-28 fok.Sem ezalatti,sem efeletti hőmérséklet nem megfelelő!
Aránylag lassan nőnek,kimondottan szélesek és elég nagy a tömegük.Eleségnek ugyanazt kaphatják mint a többi csóti.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Állomány
Toto
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Találtam egy kis plusz infót eről a fajról, íme:
http://www.blaberus.com/Documents/Facts%20About%20Our%20Roachs.pdf

azt írja, hogy a kiscsótányokból 9 hónap alatt lesz adult állat. Tényleg nem fejlődnek gyorsan... Zavart

ha valamit még találok, beteszem ide.

Találtam közben egy videót is Vicces

http://www.youtube.com/watch?v=OI2BDAPue0o
csepelball
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 20:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez tök szép állat! Köszi a témát! Legalább bővül a tudásunk Mosoly
Tudtommal a G.portentossa nő egyik leglassabban a csótányok közül,de újat mondtál fferi. Megtudnál lepni minket több infóval is?

üdv. Dudu
lacifeatMU
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valaki tudna ilyet szerválni valahonnan? Az mit jelent, hogy nagyon lassan nő...mondjuk ha van 20nőstény és 10hím fiatalok, akkor mikor fognak szaporodni?
Toto
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 19:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na ha ezt előbb tudom.... Nevet? Ebből van eladó?
fferi
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 19:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tartok belőlük is.Sztem gyönyörűek.Viszont ők fejlődnek a leglassabban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Állomány
Toto
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 17:30    Hozzászólás témája: Borsos csótány - Archimandrita tesselata Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nemrég akadtam ennek a csótinak a fotójára és döbbenten néztem a méreteit. A craniifer se kicsi, de ez..... Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog

Amit megtudtam róla, hogy meleg,- és páraigényes. Étlapon zöldség, gyümölcs, kutya/macskatáp.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csótányok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Forums ©

Főoldal - Fórum - Cikkek - Fajok - Galéria