| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lutik Látogató

Csatlakozott: Oct 04, 2009 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Elküldve: 2010 Júl. 29. Csüt., 19:32 Hozzászólás témája: |
|
|
tényleg rohadt lassan szaporodnak.
március óta megvannak és most sikerült egy kicsit elcsípni
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Toto Moderátor

Csatlakozott: Nov 04, 2007 Hozzászólások: 1081 Tartózkodási hely: Tamási (hétköznap általában Sopron)
|
Elküldve: 2008 Dec. 30. Kedd., 19:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Szép kis csótigyűjteményed lehet már
Énis majdnem rávettem magam a börzén, hogy vegyek pár darabot fferitől, de végülis nem vettem (sajnos... ).
De egyszer valamikor belevágok borsosokat is tartani!
Sok sikert hozzájuk! És remélem, hogy ha majd szaporodnak ezerrel, vételezhetek tőled pár ifjoncot  _________________ Ha valakinek folyton karikás a szeme, az csakis az Ördög lehet, mert az sohasem alszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csepelball Öreg Tag

Csatlakozott: Nov 11, 2007 Hozzászólások: 1412 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Dec. 30. Kedd., 19:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Mai nap ők is új hazát találtak meg otthonomban
Vélemény: nem olyan gyors mint a craniifer,de 2x olyna nehéz mint egy giganteus
ui: köszönet érte Papp Tamásnak és Screamnek _________________ www.macilacispiders.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
eublaberus Gyakori látogató

Csatlakozott: Dec 05, 2007 Hozzászólások: 59 Tartózkodási hely: Tát
|
Elküldve: 2008 Dec. 26. Pént., 10:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Tényleg elég lassan szaporodnak és fejlődnek. Nekem az a tapasztalatom, hogy hullámokban szaporodnak. Egyik időszakban nagyon nekiugranak, máskor pedig semmi. Nekem most épp semmi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fferi Tag

Csatlakozott: Nov 21, 2006 Hozzászólások: 112 Tartózkodási hely: Nagykőrös
|
Elküldve: 2008 Nov. 29. Szomb., 17:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Toto írta: |
Na ha ezt előbb tudom.... Ebből van eladó? |
Szia!
Van eladó belőlük!
Annyit róluk,hogy aránylag nedvesen kell őket tartani.Nekem virágföld van talajnak és azon tojástartók.A növendékek előszeretettel ássák el magukat a talajban.Tartási hőmérséklet 25-28 fok.Sem ezalatti,sem efeletti hőmérséklet nem megfelelő!
Aránylag lassan nőnek,kimondottan szélesek és elég nagy a tömegük.Eleségnek ugyanazt kaphatják mint a többi csóti. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Toto Moderátor

Csatlakozott: Nov 04, 2007 Hozzászólások: 1081 Tartózkodási hely: Tamási (hétköznap általában Sopron)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csepelball Öreg Tag

Csatlakozott: Nov 11, 2007 Hozzászólások: 1412 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 20:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez tök szép állat! Köszi a témát! Legalább bővül a tudásunk
Tudtommal a G.portentossa nő egyik leglassabban a csótányok közül,de újat mondtál fferi. Megtudnál lepni minket több infóval is?
üdv. Dudu _________________ www.macilacispiders.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lacifeatMU Tag

Csatlakozott: Sep 08, 2008 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Sri Lanka-ColombO
|
Elküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 19:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Valaki tudna ilyet szerválni valahonnan? Az mit jelent, hogy nagyon lassan nő...mondjuk ha van 20nőstény és 10hím fiatalok, akkor mikor fognak szaporodni? _________________ http://s5.gladiatus.hu/game/c.php?uid=88307---csak nézd meg!!!!--nagyon megéri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Toto Moderátor

|
Elküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 19:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Na ha ezt előbb tudom.... Ebből van eladó? _________________ Ha valakinek folyton karikás a szeme, az csakis az Ördög lehet, mert az sohasem alszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fferi Tag

Csatlakozott: Nov 21, 2006 Hozzászólások: 112 Tartózkodási hely: Nagykőrös
|
Elküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 19:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tartok belőlük is.Sztem gyönyörűek.Viszont ők fejlődnek a leglassabban. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Toto Moderátor

|
Elküldve: 2008 Nov. 05. Szer., 17:30 Hozzászólás témája: Borsos csótány - Archimandrita tesselata |
|
|
Nemrég akadtam ennek a csótinak a fotójára és döbbenten néztem a méreteit. A craniifer se kicsi, de ez.....
Amit megtudtam róla, hogy meleg,- és páraigényes. Étlapon zöldség, gyümölcs, kutya/macskatáp. _________________ Ha valakinek folyton karikás a szeme, az csakis az Ördög lehet, mert az sohasem alszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|